259525 przepisów z 712 blogów
Pasta Bagna Cauda –...

Pasta Bagna Cauda –...

Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z... ⇖ 10

Pasta z awokado i jajek

Pasta z awokado i jajek

Składniki: Awokado 1 Jajka 3 Cebula czerwona... ⇖ 11

Kluski brokułowe

Kluski brokułowe

Kluski brokułowe Dzisiaj u nas na obiad kluski,... ⇖ 24

Proziaki - podkarpackie...

Proziaki - podkarpackie...

Już dawno miałam je w planach przygotować, ale... ⇖ 31

Polędwiczki w cieście...

Polędwiczki w cieście...

Polędwiczki w cieście piwnym z talarkami z... ⇖ 23

Chleb codzienny z...

Chleb codzienny z...

Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb... ⇖ 15

Młoda kapusta z mięsem...

Młoda kapusta z mięsem...

Młoda kapusta z mięsem mielonym, to prosty w... ⇖ 33

Smocze pomysły na owoce

Smocze pomysły na owoce

Owoce warto zjadać w każdej postaci – nie... ⇖ 17

Zdrowy i Smaczny Obiad...

Zdrowy i Smaczny Obiad...

Zdrowy i Smaczny Obiad dla Rodziny: Fit Placuszki... ⇖ 32

Maślano miodowa brioszka

Maślano miodowa brioszka

Pierwszy raz zrobiłam brioszkę i zakochałam... ⇖ 20

Wyświetlono: 548 razy
Boczek Chashu

Chashu to zrolowany boczek, wolno pieczony w marynacie z sosu sojowego i mirinu z dodatkiem imbiru i dymki. Kroi sie go w cienkie plastry i podaje jako dodatek do japonskiego ramenu. Bardzo efektownie wyglada i smakuje znakomicie. Pozostala marynate po pieczeniu wykorzystalam do przygotowania marynowanych jajek rowniez do ramenu.Skladniki:1 kg surowego boczku5 cm imbiru3 szalotki3 zabki czos...

Insalata di fave

Insalata di fave

Prosta, sezonowa sałatka z bobu, sosu... ⇖ 39

Spaghetti al tonno

Spaghetti al tonno

Przepis na lekką sycylijską pastę z... ⇖ 319

Lasagne alla Bolognese

Lasagne alla Bolognese

Przepis z tradycyjnej kuchni bolońskiej, typowy... ⇖ 219

Toskańskie biscotti z...

Toskańskie biscotti z...

Toskańskie mocno chrupiące ciasteczka z... ⇖ 231

Fakes - grecka zupa z...

Fakes - grecka zupa z...

Tradycyjna grecka zupa z zielonej soczewicy na... ⇖ 375

Pavlova

Pavlova

Beza chrupiąca z zewnątrz, a delikatna i... ⇖ 260

Semifreddo al pistacchio

Semifreddo al pistacchio

Delikatne semifreddo pistacjowe to półmrożony... ⇖ 774

Cacio e pepe

Cacio e pepe

Cacio e pepe to danie pochodzące z Rzymu.... ⇖ 304

Torta di mele

Torta di mele

Włoska szarlotka to puszyste ucierane ciasto z... ⇖ 452

Feta zapiekana w...

Feta zapiekana w...

Genialna przekąska z greckiego sera feta... ⇖ 492


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM