skladniki* podluzne biszkopty (najlepiej typu wloskiego)masa truskawkowa* 500 ml zmiksowanych truskawek* 250 g serka mascarpone* 200 ml smietany kremowki* 8 lyzeczek zelatyny* 6 lyzek cukrusos truskawkowy* 250 ml zmiksowanych truskawek* 2 lyzki cukru* 1 lyzka maki ziemniaczanejgalaretka truskawkowa* 2 i 1/2 lyzeczki zelatyny* 250 ml zmiksowanych truskawek* 2 lyzki cukruSposob wykonaniaTortownice o...
skladnikiciasto* 1 i 1/3 szklanki maki* 1 jajko i... ⇖ 401
skladniki* 1 opakowanie podluznych biszkoptow(jak... ⇖ 414
Ryba po grecku - prosty przepisRyba po grecku -... ⇖ 4158
Super przepis na pyszny biszkopt makowy z kremem... ⇖ 1154