180754 przepisów z 591 blogów
Wyświetlono: 91 razy
Aby mięso było smaczne….

Wystarczy kilka prostych trików a przygotowana pieczeń, sznycle czy bitki będą jednocześnie kruche i soczyste. Oto co zrobić aby osiągnąć kulinarny sukces. Zapraszam po kilka porad. Marynata wzbogaci smak mięsa Dobra marynata to połowa sukcesu. Przyrządzić ją można na wiele różnych...

Pieczony indyk z...

Pieczony indyk z...

Składniki:1 kg mięsa z piersi indyka1 kg... ⇖ 21

PIECZEŃ WOŁOWA (POT...

PIECZEŃ WOŁOWA (POT...

Pieczeń wołowa (Pot roast) 2 kg ładnej... ⇖ 4

Pizza z pesto z...

Pizza z pesto z...

Pizza z pesto z suszonych pomidorów Prosta pizza... ⇖ 4

Gofry kokosowo-bananowe

Gofry kokosowo-bananowe

Pyszne gofry pachnące kokosem, z bananową... ⇖ 12

Ciasto biszkoptowe z...

Ciasto biszkoptowe z...

Dzisiaj polecam ciasto biszkoptowe z galaretką... ⇖ 11

Babka z masą...

Babka z masą...

Do upieczenia tego ciasta skusiła mnie Ania z... ⇖ 17

Ćwikła z chrzanem –...

Ćwikła z chrzanem –...

Ćwikła z chrzanem pojawia się na naszym stole... ⇖ 16

Ciasto kakaowe bez...

Ciasto kakaowe bez...

Ciasto kakaowe bez pieczenia z mascarpone to... ⇖ 20

Tarta cytrynowa z...

Tarta cytrynowa z...

Tarta cytrynowa z rabarbarem, to połączenie... ⇖ 8

Mega puszyste bułeczki...

Mega puszyste bułeczki...

Niebywale puchate, wilgotne i mega maślane... ⇖ 52


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM