259449 przepisów z 712 blogów
Fasolka po bretońsku.

Fasolka po bretońsku.

Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w... ⇖ 2

Zupa szpinakowa  Ala...

Zupa szpinakowa Ala...

 Szpinakowa 'ALA szczawiowa ? Otóż to a... ⇖ 0

Bananowe placuszki z...

Bananowe placuszki z...

Bananowe placuszki z borówkami Dziś mam dla Was... ⇖ 32

Szparagi w bułce tartej...

Szparagi w bułce tartej...

Już czas na szparagi, sezon na nie trwa tak... ⇖ 20

Strapatsada –...

Strapatsada –...

Strapatsada... ⇖ 19

Kasza perłowa kuskus z...

Kasza perłowa kuskus z...

500 g pieczarek1 średnia cebula1 duża łyżka... ⇖ 31

Siekane kotlety z piersi...

Siekane kotlety z piersi...

Kotlety z piersi indyka można też jak... ⇖ 14

Daktylowe brownie

Daktylowe brownie

Masz trochę daktyli – zrób daktylowe brownie... ⇖ 50

Sernik owocowy

Sernik owocowy

Dziś mam coś czego jeszcze na blogu nie było -... ⇖ 118

Nadziewane cebulę we...

Nadziewane cebulę we...

Niesamowite danie które wkradnie się na zawsze... ⇖ 43

Wyświetlono: 212 razy
Sernik na zimno z porzeczkami

Lubie serniki wszelkiego rodzaju, na zimno tez, jednak nie przepadam za tymi z duza iloscia zelatyny. W tym serniku jest ona obecna, jednak w ilosciach niewielkich, niezbednych do zachowania odpowiedniej struktury. Jestem naprawde zadowolona z tego sernika, jest delikatny, slodki z kwasnym porzeczkowym wierzchem. Przygotowanie Żelatyne rozpuscic w wodzie. Zmiksowac ser, rozpuszczona zelatyne i ek...

Chleb rustykalny...

Chleb rustykalny...

U mnie w kuchni wciaz goraco od wypiekanego... ⇖ 251


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM