skladnikibiszkopt* 2 jajka* 1/4 szklanki cukru* 1/4 szklanki maki pszennej* 1/4 lyzeczki proszku do pieczenia* 1 lyzeczka soku z cytrynymasa* 500 g mascarpone* 500 g serka smietankowego* 250 ml smietany kremowki* 120 g cukru pudru* 3 lyzki zelatynydodatkowo* 1 puszka brzoskwin w syropie* 1 paczka malych okraglych biszkoptow* 1 lyzka zelatynySposob wykonaniabiszkoptOddzielic bialka jaj od zoltek.Bi...
skladnikiciasto* 1 i 1/3 szklanki maki* 1 jajko i... ⇖ 401
skladniki* 1 opakowanie podluznych biszkoptow(jak... ⇖ 414
Ryba po grecku - prosty przepisRyba po grecku -... ⇖ 4158
Super przepis na pyszny biszkopt makowy z kremem... ⇖ 1154