180714 przepisów z 591 blogów
Wyświetlono: 219 razy
Pęczotto z ciecierzycą i szpinakiem

Składniki:3/4 szklanki kaszy pęczak200 g świeżego szpinaku baby1 puszka ciecierzycyok. 200 g sera feta1/2 szklanki pestek dyni3 ząbki czosnku2 łyżka oleju2 łyżki oreganosól, pieprzSposób wykonania:Kaszę wsypujemy do garnka, zalewamy 1 i 1/2 szklanki wody. Zagotowujemy, doprawiamy solą...

Tam gdzie mieszkam...

Tam gdzie mieszkam...

Czy może być coś lepszego niż odpoczynek... ⇖ 0

Nalewka Czereśniówka (...

Nalewka Czereśniówka (...

Składniki :2 kg dorodnych dojrzałych... ⇖ 7

Smoothie z sokiem z...

Smoothie z sokiem z...

Smoothie z sokiem z pokrzywy – Samo... ⇖ 5

Meksyk - Majski dip z...

Meksyk - Majski dip z...

Sikil P’ak to dip pochodzący z kuchni Majów... ⇖ 8

Serowe tiramisu

Serowe tiramisu

Bardzo lubię ciasta i desery kawowe, lub z... ⇖ 17

Ślimaczki z ciasta...

Ślimaczki z ciasta...

Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i... ⇖ 29

Chrupiące placki z...

Chrupiące placki z...

Placki ziemniaczane to danie równie tradycyjna i... ⇖ 30

Polędwiczki wieprzowe...

Polędwiczki wieprzowe...

Szparagowy sezon w pełni, więc mam dla Was... ⇖ 30

Bazyliowa pierś z...

Bazyliowa pierś z...

Jutro niedziela i kolejny problem... a mianowicie... ⇖ 42

BISZKOPTOWIEC Z OWOCAMI

BISZKOPTOWIEC Z OWOCAMI

Lekkie biszkoptowe ciasto z owocami, do którego... ⇖ 71


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM