213236 przepisów z 663 blogów
Wyświetlono: 83 razy
Pęczotto z batatami i jarmużem

Składniki:1/2 szklanki kaszy pęczak1 szklanka bulionu warzywnego (lub 1 szklanka osolonej wody)2 bataty (około 350 g po obraniu)100 g liści jarmużu (bez twardych łodyg)1 czerwona papryka1 czerwona cebula135 g sera feta3 ząbki czosnkupół lub 1 cała ostra papryczka (do smaku)3 łyżki...

Sałatka z kurczaka z...

Sałatka z kurczaka z...

Pyszna, delikatna sałatka, z pieczonym... ⇖ 2

Kurczak w sosie...

Kurczak w sosie...

Robi się go bardzo szybko, wystarczy niecałe... ⇖ 24

Super Powidła Śliwkowe...

Super Powidła Śliwkowe...

Witam Kochani! Jesień to dobry czas na przetwory... ⇖ 23

Wulkan

Wulkan

Pyszne, puszyste i wilgotne ciasto na śmietanie... ⇖ 32

Ciasto dyniowe - pyszne,...

Ciasto dyniowe - pyszne,...

Witam serdecznie, sezon dyniowy w pełni więc... ⇖ 49

Gulasz z jarzynami –...

Gulasz z jarzynami –...

Gulasz z jarzynami – kuchnia... ⇖ 45

Chrupiące gofry

Chrupiące gofry

Super przepis na idealnem chrupiące gofry,... ⇖ 34

Żytni chleb na zakwasie...

Żytni chleb na zakwasie...

                               ... ⇖ 39

Irish Coffee

Irish Coffee

Irish Coffee. Przepis na kawę po irlandzku. ... ⇖ 23

Sałatka z konserwą...

Sałatka z konserwą...

Kolejny pomysł na szybką i smaczną... ⇖ 69


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM