218398 przepisów z 668 blogów
Wyświetlono: 187 razy
Pasta z czerwonej soczewicy i bakłażana (farsz do pierogów, naleśników i krokietów, pasta do chleba)

Tej pasty uzywam jako smarowidla na kanapki, ale sluzy mi tez jako pyszny farsz do pierogow. Sprobujcie, nie zawiedziecie sie.Na zdjeciach sa widoczne ziarenka zielonej soczewicy, poniewaz czerwona zuzylam :)Skladniki:200 g. czerwonej soczewicy3 male baklazany1 duzy zabek czosnkukilka lyzek oleju...

Stefanka cappuccino bez...

Stefanka cappuccino bez...

Świetne ciasto kiedy nie macie ochoty lub czasu... ⇖ 18

Domowe ciastka gajowego...

Domowe ciastka gajowego...

Czy są tu miłośnicy przygód Harrego Pottera?... ⇖ 15

Duszonka z piekarnika

Duszonka z piekarnika

Duszonkę śląską zrobiłam z piekarnika, ale... ⇖ 15

Pita

Pita

Domowy kebab w chlebku pita czemu nie. Pita to... ⇖ 27

Owsianka kawowa

Owsianka kawowa

Śniadanie jest to z całą pewnością... ⇖ 26

Cytryny z imbirem w...

Cytryny z imbirem w...

Cytryny z imbirem w syropie – prosty... ⇖ 48

Kokosanki z Kawałkami...

Kokosanki z Kawałkami...

Urozmaicona wersja najlepszych kokosanek na mleku... ⇖ 21

Szybkie ciasto z...

Szybkie ciasto z...

Szybkie ciasto z ananasem z puszki   Proste... ⇖ 192

Ciasto Shrek bez...

Ciasto Shrek bez...

Lekkie, zielone ciasto Shrek bez pieczenia to... ⇖ 86

Roladki z tortilli z...

Roladki z tortilli z...

Roladki z tortilli z serkiem śmietankowym... ⇖ 84


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM