245930 przepisów z 700 blogów
Wyświetlono: 47 razy
Parmigiana di melanzane

Parmigiana, u mnie w domu zwana bakładzianą - czyli zapiekane z serem i pulpą pomidorową krążki bakłażana, podane z mozzarellą w bazyliowej oliwie. Jedno z moich ulubionych dań! Artykuł Parmigiana di melanzane pochodzi z serwisu Loki Kipią.

Makron Alfredo z...

Makron Alfredo z...

To jeden z najbardziej znanych włoskich sosów... ⇖ 10

Zupa ogórkowa ze...

Zupa ogórkowa ze...

Zupa ogórkowa ze świeżych ogórków... ⇖ 5

Zabajone czyli przepis...

Zabajone czyli przepis...

Poznaj włoski deser zabajone, który powstaje z... ⇖ 14

Majonez z Serka...

Majonez z Serka...

Majonez fit !.Czy taki istnieje ?.Tak ,istnieje... ⇖ 10

Makaron z serem i...

Makaron z serem i...

Makaron z serem i truskawkami to pozycja... ⇖ 11

Warstwowa sałatka z...

Warstwowa sałatka z...

/scroll down to English version/4 porcje5... ⇖ 23

Ocet z kwiatów czarnego...

Ocet z kwiatów czarnego...

Nastawiłam ocet dzisiaj i spieszę Wam... ⇖ 18

Sos winegret w  kilku...

Sos winegret w  kilku...

Dzisiaj polecam sos winegret w kilku wariantach .... ⇖ 30

Risotto ze szparagami.

Risotto ze szparagami.

Sezonowe smaki ⇖ 21

Leczo z cukinii

Leczo z cukinii

Już niedługo zacznie się sezon na cukinię, u... ⇖ 29


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM