181711 przepisów z 594 blogów
Wyświetlono: 124 razy
Mela risolio condita con polvere di cappero

Zapraszam Ilario Vinciguerra Po gotowaniu w Belgii, Francji, Niemczech i Szwajcarii Ilario Vinciguerra wrocil do Wloch. W 2011 roku otworzyl swoja restauracje w Lombardii, ktora w latach 2014-2018 otrzymala gwiazdki Michelin. Ilario Vinciguerra podaje elegancki przepis na risolio z jablkami,...

sypana...

sypana...

Składniki: mąka tortowa 1 szklanka, mąka... ⇖ 6

Koktajl - truskawka...

Koktajl - truskawka...

Składniki:400 g truskawek1 mango2 banany1 duży... ⇖ 71

Węgierski bigos z...

Węgierski bigos z...

Wiosenny bigos z młodej kapusty wersja na ostro.... ⇖ 8

Kiszone rzodkiewki

Kiszone rzodkiewki

Składniki:6 pęczków rzodkiewek4 ząbki... ⇖ 121

Wiśniowa rolada

Wiśniowa rolada

Wiśniowa rolada. Delikatny, puszytsy bidzopt... ⇖ 14

Czekoladowe ciasto...

Czekoladowe ciasto...

Miałam w domu kilka bardzo dojrzałych bananów,... ⇖ 19

Paprykowe gołąbki w...

Paprykowe gołąbki w...

5 / 5 ( 8 votes ) Paprykowe gołąbki w młodej... ⇖ 30

Opiekane bakłażany w...

Opiekane bakłażany w...

Jeżeli zaglądacie do mnie od jakiegoś czasu,... ⇖ 16

Ulubiona focaccia (4...

Ulubiona focaccia (4...

Chrupiąca i puszysta focaccia, o wyraźnym... ⇖ 41

Lekki skyrnik, sernik na...

Lekki skyrnik, sernik na...

Tak przy piąteczku musi być coś na słodko! Z... ⇖ 39


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM