259772 przepisów z 712 blogów
Energetyczny Koktajl na...

Energetyczny Koktajl na...

Czy wiesz, że Twoja codzienna dawka energii nie... ⇖ 31

Słonina BBQ

Słonina BBQ

Składniki: – słonina wieprzowa lub z... ⇖ 41

Ciasto biały michałek

Ciasto biały michałek

 Rewelacyjne i kremowe ciasto z dużą ilością... ⇖ 78

Ciasto Aloha! – pyszny...

Ciasto Aloha! – pyszny...

Ciasto Aloha! to przepyszny i bardzo ładnie... ⇖ 170

Sałatka pieczarkowa ze...

Sałatka pieczarkowa ze...

Sałatka z 3 składników – pieczarek,... ⇖ 25

Ciasto Czarna Owca

Ciasto Czarna Owca

Ciasto Czarna OwcaCiasto Czarna Owca to pyszne,... ⇖ 60

Grillowane boczniaki BBQ

Grillowane boczniaki BBQ

Grillowane boczniaki BBQ Do boczniaków mam... ⇖ 32

Jak dbać o kwiaty...

Jak dbać o kwiaty...

Artykuł sponsorowany Cięte kwiaty wprowadzają... ⇖ 26

Waniliowe ciasto z...

Waniliowe ciasto z...

Upiekłam je dziś na weekend i polecam też... ⇖ 57

Muffinki marmurkowe...

Muffinki marmurkowe...

Szybkie do zrobienia, z podstawowych... ⇖ 28

Wyświetlono: 290 razy
Lees Sourdough

Ostatnio u Tatter pojawil sie przepis na Lees Sourdough, jest to modyfikacja Vermont Sourdough (ktory tez zamierzam kiedys upiec) spodobal mi sie, wiec chleb szybko pojawil sie u mnie w piekarniku. Wizualnie chyba najlepszy jaki do tej pory upieklam. W miare ksztaltny bochenek, dziury nie za duze, nie za male, gruba, chrupiaca skorka. A smak w niczym nie ustepuje wygladowi. Continue Reading A...

Chleb rustykalny...

Chleb rustykalny...

U mnie w kuchni wciaz goraco od wypiekanego... ⇖ 252


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM