258799 przepisów z 712 blogów
Wyświetlono: 288 razy
Jagnięcina Dopiaza (Lamb Dopiaza)

Jagniecina Dopiaza to danie przyrzadzone z duza ilosci cebuli. Pierwsza czesc kroimy w piorka i usmazona dodajemy pod koniec procesu duszenia. Druga kroimy w kostke i dusimy razem z jagniecina. Dodatek aromatycznych przypraw nadaje potrawie niezwykly smak. Dopiaze mozna rowniez przygotowac z innych...

Pieczeń/pasztet z...

Pieczeń/pasztet z...

Ostatnio dość często rzucały mi się w oczy... ⇖ 6

Ciasta na Wielkanoc –...

Ciasta na Wielkanoc –...

Szukasz przepisu na pyszne ciasto, które... ⇖ 48

Smardze z tymiankiem

Smardze z tymiankiem

Nowe bloki w mieście zbudowali, a nowe osiedle... ⇖ 6

Babka jak keks

Babka jak keks

Babka jak keks Dziś mam dla Was przepis na... ⇖ 20

Roladki z tortilli

Roladki z tortilli

Roladki z tortilli, czyli ekspresowa przekąska... ⇖ 45

Deser Mimoza

Deser Mimoza

Witam serdecznie na blogu, po tak długiej... ⇖ 18

Pasta jajeczna z awokado

Pasta jajeczna z awokado

               Dziś mam dla Was... ⇖ 33

Francuskie zawijańce z...

Francuskie zawijańce z...

28.03.2024  Magda Składniki (na 9... ⇖ 28

Tort kokosowy z mango i...

Tort kokosowy z mango i...

Pomysł na tort kokosowy z mango i wiśnią... ⇖ 31

Świąteczny keks z...

Świąteczny keks z...

Keks z bakaliami to doskonały wypiek na... ⇖ 38


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM