259995 przepisów z 712 blogów
Piran - słowenskie...

Piran - słowenskie...

Jakie kraje zwiedzić na... ⇖ 27

Sernik z białą...

Sernik z białą...

Polecam pyszny, kremowy sernik z dodatkiem... ⇖ 106

Pasteryzowany Sok z...

Pasteryzowany Sok z...

Kolejny przepis na to jak przetworzyć... ⇖ 193

Konfitura z Rabarbaru

Konfitura z Rabarbaru

Pierwszy zerwany rabarbar u znajomej w... ⇖ 60

Risotto ze szparagami

Risotto ze szparagami

Risotto ze szparagami (risotto agli asparagi) to... ⇖ 76

Melitzanosalata

Melitzanosalata

W długi majowy weekend dopisała pogoda. Polacy... ⇖ 57

Makaron w sosie serowym

Makaron w sosie serowym

Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to... ⇖ 116

szybki makaron z sosem...

szybki makaron z sosem...

Składniki: truskawki świeże 1 kg + z tego... ⇖ 104

Jak Pasteryzować w...

Jak Pasteryzować w...

Witajcie .U mnie początek wiosny zaowocował... ⇖ 115

Nocny chlebek...

Nocny chlebek...

Miałam napoczętą paczkę drożdży po... ⇖ 123

Wyświetlono: 245 razy
Figi, ricotta i migdały

Skladniki:Figi swiezericottaplatki migdalowmiodpieprzSposob:Figi umyc, nakroic na krzyz i nacisnac u podstawy, co pozwoli im sie rozwinac.Posypac odrobina swiezo mielonego pieprzu. Do srodka nalozyc troche ricotty, posypac platkami migdalow i polac odrobina miodu.Podpiec w piekarniku nagrzanym do 160 stopni z termoobiegiem (najlepiej) z okolo 7 minut. I mozna palaszowac.

Gulasz z żołądków...

Gulasz z żołądków...

Podroby - to temat dość drażliwy. Dla... ⇖ 848

Piernik...

Piernik...

Coraz bliżej święta..tak przynajmniej... ⇖ 443

Sproszkowana...

Sproszkowana...

To moja wersja przyprawy korzennej, tzw... ⇖ 404

Cukier fiołkowy

Cukier fiołkowy

Wiosna! Wszystko sie budzi do zycia i kwitnie... ⇖ 474

Gołąbki bez zawijania

Gołąbki bez zawijania

Czy jest ktos kto nie lubi golabeczkow? Chyba... ⇖ 663

Karmazyn i fasolka...

Karmazyn i fasolka...

Cos prostego i szybkiego na obiad. Idealna... ⇖ 429

Drożdżowe kokosowe z...

Drożdżowe kokosowe z...

Pora na sezonowe ciasta. W tym roku sezon zaczal... ⇖ 425

Czas na przygodę!

Czas na przygodę!

Chyba kazdy jest ciekawy swiata chociaz troche.... ⇖ 440

Pesto z czosnku...

Pesto z czosnku...

Nie wiem jak Wy, ale ja uwielbiam probowac nowych... ⇖ 396

Syrop z kwiatów forsycji

Syrop z kwiatów forsycji

Pogoda sprzyja spacerom, ktore z kolei zachecaja... ⇖ 451


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM