259688 przepisów z 712 blogów
Makaron ze szpinakiem i...

Makaron ze szpinakiem i...

Makarony, to symbol włoskiej kuchni, ale także... ⇖ 27

Steki schabowe z kością

Steki schabowe z kością

Steki schabowe z kością.Jak przygotować... ⇖ 25

Ciasto żyrafa

Ciasto żyrafa

Ciasto żyrafa to bardzo proste w przygotowaniu... ⇖ 72

Proste ciasto z aronią...

Proste ciasto z aronią...

Przepis na pyszny sernik bez pieczenia. To proste... ⇖ 56

Smalec z mięsem jak...

Smalec z mięsem jak...

Prosty przepis, na pyszne smarowidło do chleba,... ⇖ 114

Żeberka wieprzowe  ...

Żeberka wieprzowe ...

Mięso? jakie wolicie? drobiowe, wieprzowe czy... ⇖ 52

Jak przygotować...

Jak przygotować...

Dorada pieczona.Jak przygotować idealną doradę... ⇖ 48

Jak otworzyć kawiarnię...

Jak otworzyć kawiarnię...

Artykuł sponsorowany Zanim otworzysz swoją... ⇖ 30

Deserki karpatka z...

Deserki karpatka z...

Pokochasz te deserki karpatka z owocami,... ⇖ 97

Kurczak po grecku –...

Kurczak po grecku –...

Kurczak po grecku to pyszna alternatywa dla tej... ⇖ 111

Wyświetlono: 309 razy
Chleb z pomidorami z rejonów Toskanii i Umbrii-Schiacciata

Schiacciata to rodzaj chleba tradycyjnie wytwarzany w regionach Toskanii i Umbrii w środkowych Włoszech. Smakuje bardzo podobnie do focaccii, ale w przeciwieństwie do focaccii wykonanej w Genui, robi się je tylko przy użyciu dłoni. Termin schiacciata dosłownie oznacza „rozbić” i odnosi się do tego, że trzeba ciasto palcami, dłońmi rozłożyć na blaszkę do pieczenia. W... Czytaj...

Pasta Bagna Cauda –...

Pasta Bagna Cauda –...

Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z... ⇖ 57

Salsa di Pomodoro e...

Salsa di Pomodoro e...

Salsa di Pomodoro e Basilico... ⇖ 36

Pasta Funghi e Piselli...

Pasta Funghi e Piselli...

Pasta Funghi e Piselli to klasyczne włoskie... ⇖ 20

Pasta Sugo al mascarpone...

Pasta Sugo al mascarpone...

Pasta wSugo al mascarpone e la pancetta —... ⇖ 155

Pasta Salsa al...

Pasta Salsa al...

Pasta Salsa al Gorgonzola — Historia i... ⇖ 69

Pasta Sugo alla...

Pasta Sugo alla...

Pasta Sugo alla Campidanese z Kiełbasą... ⇖ 44

Rigatoni Sugo di Zucca e...

Rigatoni Sugo di Zucca e...

Rigatoni Sugo di Zucca e Amaretti: Historia,... ⇖ 39

Pasta Sugo di Carne z...

Pasta Sugo di Carne z...

Pasta Sugo di Carne z Molise — Historia i... ⇖ 48

Pasta con zucchine e...

Pasta con zucchine e...

Pasta con zucchine e pancetta to danie, które... ⇖ 48

Pasta Sugo di Zucchine e...

Pasta Sugo di Zucchine e...

Pasta Sugo di Zucchine e Zafferano: Smak Sycylii... ⇖ 49


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM