259689 przepisów z 712 blogów
Makaron ze szpinakiem i...

Makaron ze szpinakiem i...

Makarony, to symbol włoskiej kuchni, ale także... ⇖ 21

Nowa para pand wkrótce...

Nowa para pand wkrótce...

Zoo Aquarium w Madrycie przygotowuje się na... ⇖ 0

Steki schabowe z kością

Steki schabowe z kością

Steki schabowe z kością.Jak przygotować... ⇖ 20

Ciasto żyrafa

Ciasto żyrafa

Ciasto żyrafa to bardzo proste w przygotowaniu... ⇖ 64

Proste ciasto z aronią...

Proste ciasto z aronią...

Przepis na pyszny sernik bez pieczenia. To proste... ⇖ 55

Smalec z mięsem jak...

Smalec z mięsem jak...

Prosty przepis, na pyszne smarowidło do chleba,... ⇖ 110

Żeberka wieprzowe  ...

Żeberka wieprzowe ...

Mięso? jakie wolicie? drobiowe, wieprzowe czy... ⇖ 47

Jak przygotować...

Jak przygotować...

Dorada pieczona.Jak przygotować idealną doradę... ⇖ 47

Jak otworzyć kawiarnię...

Jak otworzyć kawiarnię...

Artykuł sponsorowany Zanim otworzysz swoją... ⇖ 30

Deserki karpatka z...

Deserki karpatka z...

Pokochasz te deserki karpatka z owocami,... ⇖ 91

Wyświetlono: 461 razy
Buraczki tarte na zimę do słoików

Buraczki w wersji klasycznej, czyste i bez dodatkow. Takie, ktore smakuja nam najbardziej :)    Skladniki: 5 kg burakow1/2 szklanki cukru1 lyzka soli1/2 szklanki octuPrzygotowanie: Obcinamy liscie buraczkow, a nastepnie oplukujemy je z ziemi. Wkladamy do duzego garnka, zalewamy zimna woda, przykrywamy pokrywka i gotujemy do miekkosci. Ugotowane buraki odcedzamy i zostawiamy do ostygniecia.

Ciasto Wenus

Ciasto Wenus

Ciasto Wenus to wyjatkowo puszysty i delikatny w... ⇖ 833


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM