馃洅 Sk艂adniki:Bagietka paryskaPesto 2 pe艂ne 艂y偶kiMozzarella w plastrach 150 gPomidor malinowySalami 6-8 plastr贸wOreganoS贸lPieprz馃敧 Przygotowanie:Bagietk臋 parysk膮 rozkroi膰 na p贸艂, posmarowa膰 pesto u mnie bazyliowe.Naprzemiennie uk艂adamy plastry mozzarelli, salami i pomidora. Ca艂o艣膰 posypa膰 sol膮, pieprzem i oregano.Zapiekamy we frytkownicy bezt艂uszczowej 5-7 minut w temperaturze 180 stopni lub w piekarniku 8-10 minut w temperaturze 200 stopni lub do 艂adnego...
Ryba po grecku - prosty przepisRyba po grecku -... ⇖ 4156
Super przepis na pyszny biszkopt makowy z kremem... ⇖ 1153