259654 przepisów z 712 blogów
Co z mieszkaniem po...

Co z mieszkaniem po...

Rozwód to przykre doświadczenie, które dotyka... ⇖ 18

Sałatka z kuskusem,...

Sałatka z kuskusem,...

Sałatka z kuskusem, soczystym kurczakiem i... ⇖ 56

Chleb zwykły na...

Chleb zwykły na...

Chleb zwykły na drożdżach Mocno chrupiący... ⇖ 50

Rabarbarowy – tort –...

Rabarbarowy – tort –...

Rabarbarowy – tort – truskawkowy... ⇖ 37

KLASYCZNY SERNIK Z ROSĄ

KLASYCZNY SERNIK Z ROSĄ

Klasyczny sernik z rosą, nazywany również... ⇖ 111

PYSZNE NALEŚNIKI ZE...

PYSZNE NALEŚNIKI ZE...

Pyszne naleśniki ze szpinakiem to smakowite... ⇖ 97

Keto zupa koperkowa z...

Keto zupa koperkowa z...

Keto zupa koperkowa z jajkiem to jedno z tych... ⇖ 87

Pasta jajeczna z...

Pasta jajeczna z...

Pasta jajeczna z rzodkiewką to ciekawy dodatek... ⇖ 108

Krewetki z cukinią i...

Krewetki z cukinią i...

Smażone krewetki z cukinią i chili z... ⇖ 58

SAŁATKA z CZERWONEJ...

SAŁATKA z CZERWONEJ...

Sezon grillowy zbliża się wielkimi krokami i... ⇖ 107

Wyświetlono: 208 razy
Vermont Sourdough

Klasyczny zakwasowy chleb, ktory pieklo juz mnostwo osob, a tym ktorzy jeszcze go nie robili, serdecznie polecam. Jest to pszenny chleb o lekko kwasnym smaku, wyraznych dziurach i dosyc grubej skorce. Przepis Hamelmana, ktory mozna znalezc na cinie. Przygotowanie Skladniki zaczynu wymieszac, zakryc szczelnie folia i zostawic na 16 godzin. Wszystkie skladniki poza sola wymieszac w duzej misce. Calo...

Chleb rustykalny...

Chleb rustykalny...

U mnie w kuchni wciaz goraco od wypiekanego... ⇖ 252


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM