259733 przepisów z 712 blogów
Rewelacyjne ciasto z...

Rewelacyjne ciasto z...

Serdecznie witam i zapraszam tym razem na... ⇖ 13

Zobaczyć Katanię

Zobaczyć Katanię

Będąc na Sycylii dwa miesiące nie mogliśmy... ⇖ 20

Energetyczne kulki mocy

Energetyczne kulki mocy

Energetyczne kulki mocy Dzień dobry! Dzisiaj... ⇖ 38

Sałatka z Młodej...

Sałatka z Młodej...

Chrupiąca pyszna sałatka do grilla i... ⇖ 78

Blok czekoladowy

Blok czekoladowy

Dziś zapraszam na taki klasyk rodem z minionej... ⇖ 65

Co zabrać na piknik?...

Co zabrać na piknik?...

Pikniki to synonim doskonałego spędzania czasu... ⇖ 30

Kebabos z Sezamem

Kebabos z Sezamem

Grillowanie zbliża się dużymi krokami .Czas... ⇖ 34

Domowy kajmak bez cukru

Domowy kajmak bez cukru

Niesamowicie pyszny i uzależniający kajmak.... ⇖ 46

Zupa z Młodej Botwinki...

Zupa z Młodej Botwinki...

Uwielbiam wiosnę ,rozkwitające pąki jabłoni... ⇖ 44

Jak zrobić gulasz z...

Jak zrobić gulasz z...

Gulasz z indyka jest doskonałym wyborem dla... ⇖ 53

Wyświetlono: 192 razy
Tarta czekoladowo – karmelowa

Ekstremalnie czekoladowe ciasto. Chyba najbardziej intensywne jakie jadlam. Jeden kawalek zaspokaja smak na czekolade na dlugi czas. Dosyc wytrawny, pyszny deser dla prawdziwych czekoladoholikow. Przepis z gazety „Ciasta z czekolada”. Przygotowanie Ciasto francuskie przyciac do wielkosc formy do tary i podpiec w temperaturze 200°C przez 10 – 15 minut (do zezlocenia). Z cukru i niewielkiej i...

Chleb rustykalny...

Chleb rustykalny...

U mnie w kuchni wciaz goraco od wypiekanego... ⇖ 252


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM