Sałatka gyros-kebab Filety z kurczaka osuszyć, pokroić w kostkę 1,5-2 cm. Na patelnię wlać 2 łyżki oleju, rozgrzać, a następnie dodać pokrojonego kurczaka. Chwilę podsmażać na średnim ogniu, a następnie posypać przyprawą gyros-kebab, wymieszać i dalej smażyć, aż kawałki fileta będą delikatnie rumiane i usmażone. Zdjąć kurczaka z patelni, przełożyć na ręcznik papierowy, aby odsączyć […] Artykuł Sałatka gyros-kebab pochodzi z serwisu emame kitchen.
Linguini ze szparagami i zielonym pesto Makaron... ⇖ 299
Sernik na ciasteczkowym spodzie to super pomysł... ⇖ 1398
Wprowadzenie do Pieczonych Udek Kurczaka w Sosie... ⇖ 806
Szukasz sprawdzonego przepisu na rurki? Oto dobry... ⇖ 679