Źródło: https://smaczkimojejkuchni.blogspot.com/2018/05/rybka-po-grecku.html
Pyszna zarowno na zimno jak i na cieplo. Mozna zrobic z kazdego rodzaju ryb, ale dla mi najbardziej smakuje z dorszowatych.60 dag filetow z dorsza lub z morszczuka,slodka papryka w proszku,kucharek,olej do smazenia,ok. 1 lyza musztardy sarepskiej1 maly sloiczek koncentratu pomidorowego1 srednia pietruszka,1 maly seler korzeniowy,2 duze marchewki2 duze cebule2 zabki czosnkupieprz ziarnisty i mielon...
Thanksgiving is truly one of my favorite times of... ⇖ 17
Thanksgiving is all about celebration, gratitude,... ⇖ 18
Pyszne, soczyste udka z chrupiaca skorka.. Mozna... ⇖ 465
Aksamitna, delikatna, rozplywajaca sie w ustach.... ⇖ 501