馃洅 Sk艂adniki:(forma 25x35 cm)(szklanka 250 ml)Jajka 5Cukier 1 i 1/3 szklankiMa艣lanka 400 mlMas艂o 170 gM膮ka 4 szklankiProszek do pieczenia 2 艂y偶eczkiBor贸wki 300 gKruszonka: m膮ka 100 g + mas艂o 50 g + cukier 50 g馃敧 Przygotowanie:Sk艂adniki na kruszonk臋 prze艂o偶y膰 do miski, rozetrze膰 w d艂oniach doi powstania kruszonki i odstawi膰 do lod贸wki.Wszystkie sk艂adniki na ciasto powinny by膰 w temperaturze pokojowej. Jajka zmiksowa膰 z cukrem na bia艂膮 puszyst膮 mas臋 przez kilka...
Ryba po grecku - prosty przepisRyba po grecku -... ⇖ 4157
Super przepis na pyszny biszkopt makowy z kremem... ⇖ 1153