180602 przepisów z 591 blogów
Wyświetlono: 153 razy
Pożarskie kotlety cielęce z groszkiem

Tak jadano w latach dwudziestolecia.Skladniki:500 g cieleciny400 g zielonego groszku2 kajzerki3 jajka5 lyzek masla1 szklanka bulki tartej2 szklanki mlekasolPrzygotowanie:Cielecine namoczylem w mleku przez dwie godziny .Po tym czasie oplukalem je, wytarlem, zmielilem.Kajzerki pozbawilem twardej...

Drożdżówki z budyniem...

Drożdżówki z budyniem...

Przepyszne drożdżówki, które mają szansę... ⇖ 5

Szczawiowa z makaronem z...

Szczawiowa z makaronem z...

Wiosenna szczawiowa z makaronem z cukinii. Do... ⇖ 1

Puszyste i wilgotne...

Puszyste i wilgotne...

Ostatnio to moje ulubione ciasto- puszyste,... ⇖ 5

Budyniowe Biszkopty

Budyniowe Biszkopty

Domowe biszkopty, czasem warto swoje upiec i... ⇖ 4

Frużelina truskawkowa...

Frużelina truskawkowa...

Dzisiaj chcę Wam przedstawić prosty przepis na... ⇖ 3

Gryczane placki

Gryczane placki

Takie placki mogą stanowić samodzielne danie,... ⇖ 6

Szparagi grillowane w...

Szparagi grillowane w...

Risotto z warzywami i szparagami w szynce... ⇖ 15

Nowa tożsamość...

Nowa tożsamość...

Nowa tożsamość to romans z wątkiem... ⇖ 11

Tarta z jabłkami.

Tarta z jabłkami.

Tarta z jabłkami, chyba każdy z nas uwielbia... ⇖ 16

Tarta ze szparagami

Tarta ze szparagami

Dzisiaj polecam tarte ze szparagami Artykuł... ⇖ 18


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM