239605 przepisów z 692 blogów
Wyświetlono: 111 razy
Pielmieni: przepyszne ukraińskie pierożki faszerowane surowym mięsem. PRZEPIS

Inaczej niż polskie pierogi z mięsem, pielmieni faszerowane są farszem surowym. Dzięki temu w pierożku podczas gotowania wytwarza się odrobina bulionu, który wypływa do ust po przegryzieniu. Są malutkie, aby były „na raz”. Tradycyjnie podawane są z roztopionym masłem albo...

Alu kofta – indyjski...

Alu kofta – indyjski...

Niedawno pokazywałam indyjskie samosy (przepis... ⇖ 3

Cynamonka w zdrowszej...

Cynamonka w zdrowszej...

Zdrowo, szybko i naprawdę smacznie. Cynamonka... ⇖ 17

Gulasz z pieczarkami -...

Gulasz z pieczarkami -...

Gulasz przygotowałam w multicookerze InstantPot... ⇖ 25

Gofry z czerwonej...

Gofry z czerwonej...

Gofry można przygotować zarówno na słodko,... ⇖ 27

Udka pieczone w syropie...

Udka pieczone w syropie...

Wykorzystujesz czasem brzoskwinie z puszki, a nie... ⇖ 24

Pasta z twarożku, mango...

Pasta z twarożku, mango...

 Jak zrobić pyszna pastę do chleba? czy do... ⇖ 23

Piersi z kurczaka...

Piersi z kurczaka...

Lekkie, pyszne, zdrowe danie składające się z... ⇖ 38

Faworki pieczone z...

Faworki pieczone z...

Faworki pieczone z ciasta francuskiego to taka... ⇖ 37

Bloody Whisky - krwawa...

Bloody Whisky - krwawa...

Bazą Bloody whisky jest oczywiście whisky, a... ⇖ 21

Pierś kurczaka pieczona...

Pierś kurczaka pieczona...

Aromatyczna pierś kurczaka pieczona z serem i... ⇖ 43


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM