232393 przepisów z 684 blogów
Wyświetlono: 57 razy
Pielmieni: przepyszne ukraińskie pierożki faszerowane surowym mięsem. PRZEPIS

Inaczej niż polskie pierogi z mięsem, pielmieni faszerowane są farszem surowym. Dzięki temu w pierożku podczas gotowania wytwarza się odrobina bulionu, który wypływa do ust po przegryzieniu. Są malutkie, aby były „na raz”. Tradycyjnie podawane są z roztopionym masłem albo...

Ciasto Snickers bez...

Ciasto Snickers bez...

Czujesz ostatnio, że nie jesteś sobą, albo... ⇖ 6

Jak oszczędzać na...

Jak oszczędzać na...

Obecna sytuacja ekonomiczna w kraju nie napawa... ⇖ 3

Suszenie grzybów

Suszenie grzybów

Po udanym grzybobraniu część grzybów poddaję... ⇖ 9

Szarlotka na cieście...

Szarlotka na cieście...

Dzisiaj polecam szarlotkę na cieście miodowym... ⇖ 14

Krewetki z warzywami i...

Krewetki z warzywami i...

Wystarczy kilka chwil, aby cieszyć całą... ⇖ 14

Racuchy z jabłkami –...

Racuchy z jabłkami –...

Szybkie racuchy z jabłkami to pyszny pomysł na... ⇖ 38

Marzenie męża na...

Marzenie męża na...

 ...czyli wolno pieczone żeberka w żurawinieTo... ⇖ 40

Zapiekanka z mięsem,...

Zapiekanka z mięsem,...

Pyszna, sycąca i pomysłowa zapiekanka. Dolna... ⇖ 26

Zupa krem z ziemniaka!...

Zupa krem z ziemniaka!...

Zupa krem z ziemniaka z chipsami z mozzarelli!... ⇖ 31

Karpatka Straciatella...

Karpatka Straciatella...

Karpatka Straciatella to nieskomplikowane,... ⇖ 41


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM