190832 przepisów z 620 blogów
Wyświetlono: 111 razy
Pasta makrelowo-jajeczna

Osobiscie nie przepadam za sklepowymi pastami rybnymi. Dlatego tez czesto robimy takie sami. Makrelowo-jajeczna dosc czesto kroluje w weekendy.Skladniki-duza wedzona makrela (ok 250-300g)-3 jajka-cebula -2 lyzki majonezu-sol i pieprzPrzygotowanieJajka ugotowac i ostudzic. Cebule obrac i posiekac....

Gulasz z łososiem i...

Gulasz z łososiem i...

Sycący gulasz z łososiem w roli głównej.... ⇖ 15

Kopytka a’la ganacci w...

Kopytka a’la ganacci w...

Tak jak obiecałam w poprzednim poście,... ⇖ 23

“Kurs gotowania Marka...

“Kurs gotowania Marka...

Nowa książka Marka Łebkowskiego to nie tylko... ⇖ 6

Ciasto bananowe z...

Ciasto bananowe z...

Dojrzałe banany są niezwykle wdzięcznym... ⇖ 25

Ciasto na zsiadłym...

Ciasto na zsiadłym...

Wysokie, pulchne, przepyszne ciasto na zsiadłym... ⇖ 90

Rogale z masą...

Rogale z masą...

Przepyszne, mięciutkie, drożdżowe rogaliki z... ⇖ 78

Wielka Brytania -...

Wielka Brytania -...

Cottage pie to klasyczny brytyjski przepis na... ⇖ 48

Kandyzowana skórka z...

Kandyzowana skórka z...

Kandyzowane skórki cytrusów. Skórki z cytryn i... ⇖ 40

Sernik dyniowy z...

Sernik dyniowy z...

Sernik z dynią, sernik dyniowy to ciasto, które... ⇖ 111

Kimchi – kiszonka po...

Kimchi – kiszonka po...

Naszpikowana witaminą C i mikroelementami kimchi... ⇖ 163


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM