Źródło: https://smaczkimojejkuchni.blogspot.com/2017/08/papryka-faszerowana-namieszana.html
Lubmy papryke w kazdej postaci, ale faszerowana jest bezkonkurencyjna. Wiecej przy niej pracy, ale warto ja zrobic, Smak wynagrodzi trudy. Oczywiscie zartuje, bo tej pracy niewiele wiecej a i trud maly. A smak? Pyszne i juz!6 srednich papryk czerwonych1, 5 szkl brazowego ryzu (3 torebki)80 dag miesa z udek kurczaka30 dag pieczarek1 duza marchewka2 duze cebule2 duze zabki czosnkusol. pieprz1 ...
Thanksgiving is truly one of my favorite times of... ⇖ 17
Thanksgiving is all about celebration, gratitude,... ⇖ 18
Pyszne, soczyste udka z chrupiaca skorka.. Mozna... ⇖ 465
Aksamitna, delikatna, rozplywajaca sie w ustach.... ⇖ 501