192485 przepisów z 625 blogów
Wyświetlono: 45 razy
Muhammara, czyli pasta z pieczonej papryki i orzechów włoskich – idealna do kanapek, makaronu czy jako dip

Pieczona papryka to coś czego trzeba spróbować, żeby zrozumieć jak taka prozaiczna czynność jak wrzucenie warzywa do piekarnika, może zmienić całkowicie jego smak i strukturę. Moc pieczonej papryki pokazywałam już Wam przy Waszym ulubionym spaghetti z sosem z pieczonej papryki i masła...

Rząd hiszpańskiego...

Rząd hiszpańskiego...

Ostatnia aktualizacja artykułu: : ... ⇖ 3

Dziadowa pizza...

Dziadowa pizza...

Dawno, dawno temu kiedy rodzina była jedną z... ⇖ 4

Chrupiące kawałki...

Chrupiące kawałki...

Chrupiące, wyraziste w smaku kawałki kurczaka w... ⇖ 25

Palce Zielonej Wiedźmy...

Palce Zielonej Wiedźmy...

Trick or Treat?Kolejny pomysł na upiorne... ⇖ 22

zupa dyniowa

zupa dyniowa

Przepis pochodzi z tej strony,ale posiada małe... ⇖ 5

Racuchy budyniowe

Racuchy budyniowe

Rozpływające się w ustach racuchy na maślance... ⇖ 39

Deser miodowa chmurka

Deser miodowa chmurka

Deser miodowa chmurka Dziś mam dla Was przepis... ⇖ 15

Szynka pieczona w papryce

Szynka pieczona w papryce

Składniki:2 kg szynki2 papryki czerwone2... ⇖ 16

Blok czekoladowy

Blok czekoladowy

Blok czekoladowy to chyba jeden z najbardziej... ⇖ 57

Pikantny krem z...

Pikantny krem z...

Witajcie!:)Listopad za pasem, chłodne wieczory i... ⇖ 9


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM