215803 przepisów z 665 blogów
Wyświetlono: 188 razy
Mazurek przekładany

Mazurek przekladany masa grysikowa. Najlepiej smakuje po 5 – 7 dniach, wiec dobrze zrobic go juz tydzien przed Świetami:)   Czas wykonania: 3 h   Ilosc porcji: 18 – 20 kawalkow (forma 22 cm x 32 cm) Skladniki: Ciasto: 400 g maki pszennej...

Karkówka czosnkowa ze...

Karkówka czosnkowa ze...

Po prostu pyszna, uwielbiam taką karkówkę i... ⇖ 58

Kaczka w pomarańczowo...

Kaczka w pomarańczowo...

Dzisiaj propozycja pysznego dania świątecznego,... ⇖ 20

Sałatka śledziowa z...

Sałatka śledziowa z...

Składniki: Śledzie w oleju 500 g Ogórek... ⇖ 28

Sałatka śledziowa z...

Sałatka śledziowa z...

Składniki:Śledzie w oleju 500 gOgórek... ⇖ 30

Masa makowa

Masa makowa

Masa makowa, pojawia siędośćczęsto o moich... ⇖ 16

Pierogi drożdżowe z...

Pierogi drożdżowe z...

Pierogi drożdżowe z mięsem i pieczarkami... ⇖ 23

Guacamole

Guacamole

Pyszna, zdrowa i odżywcza pasta z awokado bogata... ⇖ 12

Zakwas z czerwonych...

Zakwas z czerwonych...

Łatwy sposób na pyszny zakwas z czerwonych... ⇖ 40

Norweskie ciasteczka

Norweskie ciasteczka

Na całym świecie jest mnóstwo ciasteczek... ⇖ 17

Adwentowy kalendarz...

Adwentowy kalendarz...

 Zastrzyk wiedzy i niespodzianki w czasie... ⇖ 11


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM