249899 przepisów z 700 blogów
Wyświetlono: 203 razy
Makaron z dynią i bottargą - Pasta with pumpkin and botargo - Trofie liguri con zucca e bottarga

Polish/English/ItalianSkladniki dla 2 osob/Ingredients (serves 2)/Ingredienti per 2 persone:200 g makaronu (u mnie trofie liguri)/ 7 oz pasta (eg. trofie liguri)/ 200 g di trofie liguri100 g dyni- 200/ 3.5- 7 oz chopped pumpkin/ 100-200 g di zuccacebula/ chopped onion/ cipolla2 lyzki sera...

Krucha tarta z gruszką...

Krucha tarta z gruszką...

Krucha tarta z gruszką i serem to wytrawny... ⇖ 1

Filet w sosie z...

Filet w sosie z...

Piersi z kurczaka panierowane w aromatycznej... ⇖ 1

Kościół  pw. św....

Kościół pw. św....

W Mirachowie zwiedzaliśmy dworek i kaplicę... ⇖ 1

Pasta z Awokado i...

Pasta z Awokado i...

Pasta z Awokado i Limonką - Zdrowy i... ⇖ 1

Zdrowa chrupiąca granola

Zdrowa chrupiąca granola

Zapraszam na pyszną i zdrową chrupiącą... ⇖ 2

Fit Pierogi: Tradycyjny...

Fit Pierogi: Tradycyjny...

Fit Pierogi: Tradycyjny Smak w Lekkiej i Zdrowej... ⇖ 2

Fit Sernik z Borówkami:...

Fit Sernik z Borówkami:...

Fit Sernik z Borówkami: Smak Natury w Każdym... ⇖ 4

Szybki Przepis na...

Szybki Przepis na...

Szybki Przepis na Sałatkę z Makaronem i... ⇖ 8

Chmurki bezowe z...

Chmurki bezowe z...

Puszyste, bezowe chmurki z jabłkiem. Przepis dla... ⇖ 8

Gulasz wieprzowy. Odkąd...

Gulasz wieprzowy. Odkąd...

Mięciutkie mięso, które wręcz rozpływa się... ⇖ 19


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM