213932 przepisów z 665 blogów
Wyświetlono: 122 razy
Krewetki albo kalmary w panierce panko. Pysznie chrupiące. PRZEPIS

Można przyrządzić tak większe krewetki i krążki kalmarów, albo jedno i drugie, jak u nas tym razem. Japońska panierka panko świetnie pasuje do owoców morza. Krewetki albo kalmary w panko Składniki: Około 200 gramów większych surowych krewetek bez pancerza lub kalmarów pokrojonych w...

Pora na PORA –...

Pora na PORA –...

Witam serdecznie, tym razem chciałabym... ⇖ 4

Placuszki z cukinii i...

Placuszki z cukinii i...

Przepis na szybkie, pożywne i proste w... ⇖ 15

Nowe bombonierki...

Nowe bombonierki...

Dzień dobry :-) Kochani dziś chciałam Wam... ⇖ 12

Kajzerki nadziewane...

Kajzerki nadziewane...

Kajzerki nadziewane mięsem mielonym to świetna... ⇖ 35

Sałatka gyros z...

Sałatka gyros z...

Sałatka gyros - perfekcyjnie smaczna, kolorowa i... ⇖ 29

Ciasto malinowa chmurka

Ciasto malinowa chmurka

Zapraszam wszystkich miłośników domowych... ⇖ 17

Jambalaya z kiełbasą +...

Jambalaya z kiełbasą +...

Dziś zapraszam na danie akurat na jesień - na... ⇖ 19

Koktajl burakowo...

Koktajl burakowo...

Ekspresowe śniadanie ⇖ 19

Koktajl na bazie musu...

Koktajl na bazie musu...

Co za zjawiskowe kolory, róż i pomarańcza z... ⇖ 18

Rosół jak u babci

Rosół jak u babci

Idealny babciny rosół uwielbiany przez dzieci i... ⇖ 41


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM