230587 przepisów z 682 blogów
Wyświetlono: 206 razy
Kapusta pieczona z orzechami włoskimi i parmezanem

Składniki:1 mała główka białej kapusty4 łyżki oliwy z oliwek2 łyżeczki suszonego czosnkusól, pieprz2 garście orzechów włoskich3 łyżki tartego parmezanuSposób wykonania:Piekarnik nagrzewamy do 180°C. Kapustę kroimy w plastry o grubości ok. 2 cm i układamy w naczyniu...

Cukinia jak marynowane...

Cukinia jak marynowane...

Marynowane grzybki to jedna z najbardziej... ⇖ 2

Łopatka w sosie...

Łopatka w sosie...

Łopatka w sosie pomidorowo-śmietanowymŁopatka... ⇖ 31

Roladki schabowe z...

Roladki schabowe z...

Roladki schabowe faszerowane papryką i serem... ⇖ 23

Ogórki w musztardzie

Ogórki w musztardzie

ogórki w musztardzie Artykuł Ogórki w... ⇖ 35

Domowy koncentrat...

Domowy koncentrat...

U schyłku lata na długich tyczkach niespiesznie... ⇖ 22

Ciasto bez pieczenia z...

Ciasto bez pieczenia z...

Dziś zapraszam na fantastyczne ciasto bez... ⇖ 59

Placuszki serowe z...

Placuszki serowe z...

Pyszne i bardzo łatwe do przygotowania placuszki... ⇖ 39

Sałatka z arbuzem i...

Sałatka z arbuzem i...

Ten przepis jest super środkiem na lekkie... ⇖ 25

Sałatka śledziowa z...

Sałatka śledziowa z...

Śledziki bardzo lubię. Lubię też wymyślać... ⇖ 25

Sekret teściowej

Sekret teściowej

Przepis na to ciasto o intrygującej nazwie... ⇖ 100


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM