skladniki* 1 i 1/2 szklanki maki pszennej* 1 i 1/2 lyzeczki proszku do pieczenia* 3 jajka* 3 lyzki cukru* 1/2 opakowania cukru wanilinowego* 1/2 szklanki wody mineralnej gazowanej* 1/2 szklanki mleka* 4 lyzki olejuSposob wykonaniaOddzielic bialka od zoltek, bialka ubic na sztywno z polowa cukru, zoltka utrzec z reszta cukru i cukrem wanilinowym do bialosci, nastepnie dodac wode mineralna, mleko, o...
skladnikiciasto* 1 i 1/3 szklanki maki* 1 jajko i... ⇖ 401
skladniki* 1 opakowanie podluznych biszkoptow(jak... ⇖ 414
Ryba po grecku - prosty przepisRyba po grecku -... ⇖ 4163
Super przepis na pyszny biszkopt makowy z kremem... ⇖ 1155