181711 przepisów z 594 blogów
Wyświetlono: 56 razy
Gianduja - nieziemskie ciasto czekoladowe.

Gianduja to wloskie ciasto intensywnie czekoladowe. Cos pomiedzy brownie a francuskim ciastem czekoladowym.Mokre, zbite, orzechowe no i oczywiscie bardzo czekoladowe. W slowach nie do konca potrafie wyrazic strukture ciasta. Smak naprawde boski!Mam nadzieje, ze zdjecia zacheca Was do przygotowania...

sypana...

sypana...

Składniki: mąka tortowa 1 szklanka, mąka... ⇖ 5

Koktajl - truskawka...

Koktajl - truskawka...

Składniki:400 g truskawek1 mango2 banany1 duży... ⇖ 68

Węgierski bigos z...

Węgierski bigos z...

Wiosenny bigos z młodej kapusty wersja na ostro.... ⇖ 5

Kiszone rzodkiewki

Kiszone rzodkiewki

Składniki:6 pęczków rzodkiewek4 ząbki... ⇖ 121

Wiśniowa rolada

Wiśniowa rolada

Wiśniowa rolada. Delikatny, puszytsy bidzopt... ⇖ 13

Czekoladowe ciasto...

Czekoladowe ciasto...

Miałam w domu kilka bardzo dojrzałych bananów,... ⇖ 17

Paprykowe gołąbki w...

Paprykowe gołąbki w...

5 / 5 ( 8 votes ) Paprykowe gołąbki w młodej... ⇖ 28

Opiekane bakłażany w...

Opiekane bakłażany w...

Jeżeli zaglądacie do mnie od jakiegoś czasu,... ⇖ 15

Ulubiona focaccia (4...

Ulubiona focaccia (4...

Chrupiąca i puszysta focaccia, o wyraźnym... ⇖ 40

Lekki skyrnik, sernik na...

Lekki skyrnik, sernik na...

Tak przy piąteczku musi być coś na słodko! Z... ⇖ 38


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM