🛒 Składniki:* 1 kg schabu bez kości* 2 l wody* 2 łyżki majonezu* łyżka musztardy* 3 łyżki soli* łyżka cukru* łyżeczka pieprzu* łyżeczka majeranku* łyżeczka tymianku* 4 listki laurowe* 4 kulki ziela angielskiego* 5 kulek jałowca* 5 ząbków czosnku🔪 Przygotowanie:Schab myjemy, odcinamy błonki. Do garnka wlewamy szklankę wody. Dodajemy majonez i musztardę i mieszamy. Następnie dolewam pozostałą część wody, dodajemy wszystkie przyprawy z podanego przepisu oraz...
Paszteciki na ostatnia chwilę to jedne z naszych... ⇖ 12649
Rolada serowa to u nas w domu punkt obowiązkowy... ⇖ 6302
Sernik na ciasteczkowym spodzie to super pomysł... ⇖ 2648