176543 przepisów z 582 blogów
Wyświetlono: 122 razy
Dhokla- indyjski placek z ciecierzycy gotowany na parze (Vege & Gluten Free)

Kolejny wpis i kolejna lekcja slodzenia. Tym razem w wyszukanej i bardziej wytrawnej wersji. Jak powszechnie wiadomo gotowanie na parze to jedna z najzdrowszych metod przygotowywania posilkow. Czemu o tym wspominam???, bo dzisiejszy wpis chodz zalicza sie do wypiekow to bedzie wlasnie przyrzadzany...

Sernik w amerykańskim...

Sernik w amerykańskim...

Sernik nowojorski, to bardzo prosty,szybki... ⇖ 14

Knedle z serem,...

Knedle z serem,...

Knedle to kluchy które mogłabym jeść na... ⇖ 6

Prowansalski krem z...

Prowansalski krem z...

Dwa tygodnie minęły odkąd zamknięto szkoły.... ⇖ 16

Szynka wieprzowo-...

Szynka wieprzowo-...

Szynka wieprzowo- drobiowa ... ⇖ 56

Sałatka wiosenna z...

Sałatka wiosenna z...

Od paru dni za oknem piękna wiosna, więc niech... ⇖ 72

LECZO Z CZERWONĄ...

LECZO Z CZERWONĄ...

W obecnej sytuacji, kiedy to spędzam w domu... ⇖ 24

Drożdżówki z budyniem...

Drożdżówki z budyniem...

Nadal korzystam z zapasów drożdży w domu... ⇖ 52

Pieczeń z mięsa...

Pieczeń z mięsa...

Przyznam, że moja pieczeń z mięsa mielonego z... ⇖ 78

Sernik z makiem

Sernik z makiem

Sernik z makiem, czyli potocznie mówiąc... ⇖ 67

Czarnogóra - Spaghetti...

Czarnogóra - Spaghetti...

Rok temu powoli szykowaliśmy się na wyjazd na... ⇖ 21


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM