213597 przepisów z 663 blogów
Wyświetlono: 77 razy
Cukinia faszerowana kurczakiem i pomidorami

Ważne, aby cukinia do faszerowania była młoda. Cukinię zapieka się w całości razem ze skórką, wiec powinna być miękka. Środek cukinii po wydrążeniu można pokroić i wrzucić do farszu, więc nie powinna mieć twardych pestek.Skł:600g cukinii300g piersi z kurczaka2 średnie pomidory1...

Sernik Kinder Bueno

Sernik Kinder Bueno

Przepis na rewelacyjny sernik Kinder Bueno. Już... ⇖ 13

Dwie urocze kartonówki...

Dwie urocze kartonówki...

Mimo tego, że od ładnych kilku lat nie mam już... ⇖ 8

Naleśniki z mięsem z...

Naleśniki z mięsem z...

Naleśniki z mięsem z rosołu i... ⇖ 4

Piknik w klimacie...

Piknik w klimacie...

Dziś jesteśmy w Gdańsku, a tydzień temu... ⇖ 7

50 inspiracji na...

50 inspiracji na...

Jutroprzypada Światowy Dzień Makaronu - z tej... ⇖ 0

Lunchbox na każdy...

Lunchbox na każdy...

W pracy lub na uczelni spędzamy dużą część... ⇖ 6

Warzywne ragout we...

Warzywne ragout we...

Dzisiaj wkraczają na stół warzywa z jesiennej... ⇖ 4

Wołowina po marokańsku...

Wołowina po marokańsku...

Wołowina po marokańsku (tagine z... ⇖ 7

CZARNY BISZKOPT

CZARNY BISZKOPT

Przepis na najlepszy czarny biszkopt, bez... ⇖ 11

Pieczeń z cukinii i...

Pieczeń z cukinii i...

Pieczenie warzywne to moje ulubione składniki... ⇖ 12


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM