235187 przepisów z 688 blogów
Wyświetlono: 47 razy
Co zrobić z ugotowanymi warzywami?

Warzywa gotowane w małej ilości wody po ugotowaniu zagęszcza się podprawą z mąki i tłuszczu czyli zasmażką, lub zawiesiną mąki i śmietany. Zasmażki mogą być z mąki bardziej lub mniej zrumienionej. Najdogodniej jest zrumienić mąkę na suchej patelni, a potem dodać tłuszcz, taka...

Drożdżowe bułeczki z...

Drożdżowe bułeczki z...

Poznaj zawijane, drożdżowe bułeczki z makiem.... ⇖ 16

Ottolenghi Test Kichen -...

Ottolenghi Test Kichen -...

Nie odpuszczę sobie żadnego wydania książek... ⇖ 12

Sałatka makaronowa z...

Sałatka makaronowa z...

Coś dla miłośników szybkich sałatek.... ⇖ 20

WOW nowość od Vorbro....

WOW nowość od Vorbro....

Delikatna, śmietankowa pianka z owocową... ⇖ 10

Grzanki

Grzanki

Domowe grzanki to jedna z najprostszych rzeczy... ⇖ 10

Wyszywanka serowo-makowa

Wyszywanka serowo-makowa

No, tu jest trochę pracy. Jednak spokojnie... ⇖ 36

Sałatka ryżowa z...

Sałatka ryżowa z...

Przepis na szybką sałatkę. Sałatka ryżowa ze... ⇖ 25

Marzenka

Marzenka

Marzenka to wyjątkowo smaczne ciasto. Robię je... ⇖ 57

Szare Kluski

Szare Kluski

Szare Kluski to tradycyjna potrawa kuchni... ⇖ 20

Gulasz z karkówki z...

Gulasz z karkówki z...

Cześć! Dzisiaj będzie na ostro. Bo ostre... ⇖ 17


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM