skladnikiciasto* 250 g margaryny* 5 jajek* 2/3-3/4 szklanki cukru* 2 szklanki maki pszennej* 2 lyzeczki proszku do pieczenia* rabarbar ok. 1 kgkruszonka* 100 g maki pszennej* 65 g margaryny* 40 g cukru pudruSposob wykonaniaRabarbar obrac ze skory i pokroic w 3 cm paski.Skladniki na kruszonke szybko ze soba polaczyc.Margaryne rozpuscic i ostudzic.Bialka oddzielic od zoltek, bialka lekko ubic, dodac...
skladnikiciasto* 1 i 1/3 szklanki maki* 1 jajko i... ⇖ 401
skladniki* 1 opakowanie podluznych biszkoptow(jak... ⇖ 414
Ryba po grecku - prosty przepisRyba po grecku -... ⇖ 4158
Super przepis na pyszny biszkopt makowy z kremem... ⇖ 1155