skladnikibiszkopt* 2 jajka* 1/3 szklanki maki pszennej* 1 lyzka maki ziemniaczanej* 1/3 szklanki cukru* 1 lyzeczka octu* 1/3 lyzeczki proszku do pieczeniamasa jablkowa* 1 kg jablek* 3 galaretkimasa smietanowa* 200 ml smietany 30%* 2 lyzeczki zelatyny* 1 lyzka cukru pudruSposob wykonaniabiszkoptOddzielic bialka od zoltek. Bialka ubic na sztywno, wsypac cukier i dalej ubijac, az piana bedzie lsniaca...
skladnikiciasto* 1 i 1/3 szklanki maki* 1 jajko i... ⇖ 401
skladniki* 1 opakowanie podluznych biszkoptow(jak... ⇖ 414
Ryba po grecku - prosty przepisRyba po grecku -... ⇖ 4164
Super przepis na pyszny biszkopt makowy z kremem... ⇖ 1158