Skladniki:Biszkopt4 jajka4 lyzki maki pszennej4 lyzki maki ziemniaczanej8 lyzek cukruMasa budyniowa1 budyn 40g1,5 szklanki mleka100 g masla2 lyzki cukru pudruMasa owocowa5 jablek2 galaretki agrestoweMasa smietanowa200 ml smietany1 galaretka cytrynowaDodatkowo100 g herbatnikow100 g czekolady gorzkiej1 lyzka masla2 lyzki mlekabiala czekoladaWykonanie:Maki przesiac, zoltka oddzielic od bialek. Bialka...
Udka z kurczaka pieczone z warzywami to szybki i... ⇖ 301
Delikatne drobiowe pulpety w sosie pomidorowym to... ⇖ 390
Ryba po grecku - prosty przepisRyba po grecku -... ⇖ 4135
Super przepis na pyszny biszkopt makowy z kremem... ⇖ 1137