259762 przepisów z 712 blogów
Pomidorowy chleb do...

Pomidorowy chleb do...

Ten przepis na zawijany chleb z przecierem... ⇖ 11

Sugo di Castagne e...

Sugo di Castagne e...

Sugo di Castagne e Funghi – Grzyby i... ⇖ 23

Kolagen rybi - co warto...

Kolagen rybi - co warto...

Wiedziałaś / eś o tym?! 😵Aż 28g białka w... ⇖ 16

Najlepsze koktajle z...

Najlepsze koktajle z...

 Zestaw najlepszych przepisów na koktajle z... ⇖ 13

Lubczyk na zimę

Lubczyk na zimę

Lubczyk to roślina ogrodowa, bardzo łatwa w... ⇖ 59

Ciasto z borówkami i...

Ciasto z borówkami i...

Proste i przepyszne ciasto z borówkami i... ⇖ 32

Najlepsze przepisy na...

Najlepsze przepisy na...

Majówka zbliża się wielkimi krokami - pogoda... ⇖ 15

Sałatka z serem...

Sałatka z serem...

Sałatka z serem sałatkowym i orzeszkami to... ⇖ 18

Sernik na zimno z...

Sernik na zimno z...

Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z... ⇖ 13

Dorsz w sosie koperkowym

Dorsz w sosie koperkowym

Dorsz w sosie koperkowym to idealny pomysł na... ⇖ 19

Wyświetlono: 204 razy
Chleb polski

Bardzo dobry pszenny chleb na zytnim zakwasie. Nie mialam z nim zadnych problemow, ciasto bylo sprezyste i dosyc zwiezle. Po upieczeniu jest taki jaki chleb powinien byc. Podczas pieczenia zapach jest wspanialy. Przepis Tatter. Przygotowanie Wszystkie skladniki wymieszac w duzej misce, nastepnie zagniesc sprezyste gladkie ciasto. Zostawic w szczelnie zakrytej misce na 2 - 2 1/2 godziny (zlozyc w t...

Chleb rustykalny...

Chleb rustykalny...

U mnie w kuchni wciaz goraco od wypiekanego... ⇖ 252


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM