257760 przepisów z 712 blogów
Wyświetlono: 191 razy
Chleb biały z własnymi drożdżami

Biały chleb na  drożdżach własnych, czyli moim zaczynie, który hoduje i przechowuje w lodowce, z mąką włoską oryginalną. Na zakwas: 80 g stałego zaczynu z lodówki, odświeżony i dojrzewający 4 godziny 130 g wody 90 g mąki Typ – 0 Na ciasto: 300 g zakwasu (j/w) 150 g mąki...

Pełnoziarnisty Chleb...

Pełnoziarnisty Chleb...

Ten przepis na pełnoziarnisty chleb orkiszowy na... ⇖ 14

Szybka kremówka, czyli...

Szybka kremówka, czyli...

Przepis na kremówkę w formie deseru w pucharku!... ⇖ 39

Gruszki w cieście z...

Gruszki w cieście z...

Gruszki w cieście z cydru, to doskonała... ⇖ 29

Bayerische Creme

Bayerische Creme

Bayerische Creme Dzisiaj krem naturalny bez... ⇖ 20

Pieczony topinambur 🌱

Pieczony topinambur 🌱

Dostałam torbę świeżo wykopanych bulw... ⇖ 16

Sałatka z selerem i...

Sałatka z selerem i...

Sałatka z selerem i ogórkiem... ⇖ 38

Proste bananowe babeczki

Proste bananowe babeczki

Proste bananowe babeczki Dziś mam dla Was... ⇖ 29

Jaką kawę wybrać do...

Jaką kawę wybrać do...

Kawa to jeden z najczęściej kupowanych... ⇖ 26

Ekspresowa sałatka -...

Ekspresowa sałatka -...

/scroll down to English version/1 opakowanie... ⇖ 46

Moje Najlepsze Leczo Do...

Moje Najlepsze Leczo Do...

Udało mi się wreszcie zrobić takie leczo ,... ⇖ 33


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM