258801 przepisów z 712 blogów
Wyświetlono: 150 razy
Bryzol czyli gastronomiczna legenda PRL. Bardzo smaczny kotlet wołowy z pieczarkami i cebulką. PRZEPIS

Każdy szanujący się lokal gastronomiczny w PRL miał go w swoim jadłospisie. Mowa o bryzolu, kotlecie z grubo mielonej lub siekanej wołowiny podanym z pieczarkami i cebulką. Jest bardzo smaczny, warto więc wypróbować ten stary i nieco zapomniany przepis w swojej kuchni. Przepis na bryzol...

Ekspresowy sernik –...

Ekspresowy sernik –...

Ekspresowy sernik – zmiksuj i do piekarnika... ⇖ 0

,,Ciasto wiosenne...

,,Ciasto wiosenne...

Jeżeli chcecie zaskoczyć bliskich podczas tych... ⇖ 0

Pieczeń/pasztet z...

Pieczeń/pasztet z...

Ostatnio dość często rzucały mi się w oczy... ⇖ 6

Ciasta na Wielkanoc –...

Ciasta na Wielkanoc –...

Szukasz przepisu na pyszne ciasto, które... ⇖ 49

Smardze z tymiankiem

Smardze z tymiankiem

Nowe bloki w mieście zbudowali, a nowe osiedle... ⇖ 7

Babka jak keks

Babka jak keks

Babka jak keks Dziś mam dla Was przepis na... ⇖ 21

Roladki z tortilli

Roladki z tortilli

Roladki z tortilli, czyli ekspresowa przekąska... ⇖ 45

Deser Mimoza

Deser Mimoza

Witam serdecznie na blogu, po tak długiej... ⇖ 18

Pasta jajeczna z awokado

Pasta jajeczna z awokado

               Dziś mam dla Was... ⇖ 33

Francuskie zawijańce z...

Francuskie zawijańce z...

28.03.2024  Magda Składniki (na 9... ⇖ 28


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM