🛒 Składniki:szklanka 250 ml, forma 25x35cmBiszkopt:Jajka 4Mąka pszenna 3/4 szklankiKakao łyżka pełna Proszek do pieczenia płaska łyżeczkaCukier 2/3 szklankiSól szczyptaKrem:Mleko 3 szklankiMąka pszenna 4 łyżkiMąka ziemniaczana 4 łyżkiMasło 200 gŻółtka 2Cukier 2/3 szklankiGalaretka: Galaretka dowolny smak 3Owoce świeże lub mrożone 500-600 g🔪 Przygotowanie:Biszkopt:Jajka powinny być w temperaturze pokojowej.Białka ubijamy na sztywno ze szczyptą soli, gdy zaczną...
Rolada serowa to u nas w domu punkt obowiązkowy... ⇖ 3136
Sernik na ciasteczkowym spodzie to super pomysł... ⇖ 1660