217903 przepisów z 668 blogów
Wyświetlono: 57 razy
ZAKWAS ŻYTNI

Zakwas żytni 100 g mąki żytniej typ 2000 100 ml ciepłej wody ( o temperaturze ok. 35 st.) Dokarmianie – codziennie dodać do słoika z zakwasem : 50 g mąki żytniej typ 2000 50 ml ciepłej wody Zakwas przygotowuje się przez 7 dni, codziennie go „dokarmiając” i mieszając co...

Kapusta z grzybami.

Kapusta z grzybami.

Kapusta z grzybkami.Składniki :1, 5 kg kiszonej... ⇖ 11

Jedzenie z Voyagera...

Jedzenie z Voyagera...

Dziś w środkach masowego przekazu będziecie... ⇖ 12

Sałatka z gruszką,...

Sałatka z gruszką,...

Bardzo prosta i jakże bogata w smaku sałatka na... ⇖ 15

Keto krem michałkowy...

Keto krem michałkowy...

Keto krem michałkowy to smarowidło, które... ⇖ 15

Bigos z kurczakiem i...

Bigos z kurczakiem i...

Bigos z kurczakiem i pieczarkami to znakomity... ⇖ 28

Kurczak z kozią brodą...

Kurczak z kozią brodą...

              Dziś propozycja na obiad z... ⇖ 21

Oponki serowe –...

Oponki serowe –...

Oponki serowe – przepis na te pyszne... ⇖ 72

Przepis na dżem z...

Przepis na dżem z...

Przepis na dżem z daktyli jest tak samo łatwy,... ⇖ 20

Tosty à la pizza

Tosty à la pizza

Jeśli szukasz pomysłu na pyszne i szybkie... ⇖ 1653

Zapiekanka rodem z...

Zapiekanka rodem z...

W skład kuchni bałkańskiej wchodzą regionalne... ⇖ 50


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM