258845 przepisów z 712 blogów
Wyświetlono: 339 razy
Sznycel po wiedeńsku

Zaraz po polskim schabowym, jeden z najlepszych kotletów „rozbijanych”. Tym razem udało nam się dorwać wysokiej jakości, cielęcinę. Udało rozbić się mega cienko. Do tego podaliśmy sałatkę ziemniaczaną. Obiad gotowy jest w 30 minut.Składniki:4 kotlety cielęce (po około 200 g)6...

Jajka faszerowane...

Jajka faszerowane...

Chodziły za mną jajka faszerowane pieczarkami,... ⇖ 18

Ciasteczka   CAŁUSKI  ...

Ciasteczka CAŁUSKI ...

Lecę dla Państwa z propozycją na pyszne... ⇖ 19

Jajka Faszerowane:...

Jajka Faszerowane:...

Jajka faszerowane: Wykwintna Tradycja... ⇖ 44

Pieczone Pomidorki...

Pieczone Pomidorki...

Najcudowniejsza i najsmaczniejsza przystawka ( u... ⇖ 10

Sałatka z cytronu –...

Sałatka z cytronu –...

Sałatka z cytronu to nie jest mój własny... ⇖ 18

SAŁATKA Z JAJKIEM,...

SAŁATKA Z JAJKIEM,...

Dziś zapraszam na prostą sałatkę bez mięsa,... ⇖ 58

Babka z gotowanych cytryn

Babka z gotowanych cytryn

Na święta Wielkanocne królują na stołach... ⇖ 38

Pasta z tuńczyka i jajek

Pasta z tuńczyka i jajek

Pasta z tuńczyka i jajek to smaczna pasta... ⇖ 50

Lawasz z pastą...

Lawasz z pastą...

Ostatnio przetestowałam przepis na lawasz z... ⇖ 60

Sernik nowojorski

Sernik nowojorski

Macie swój ulubiony sernik? Czy po prostu sernik... ⇖ 67


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM