skladnikiciasto kruszonkowe* 3 szklanki maki pszennej* 1/3 szklanki cukru* 1 cukier wanilinowy* 1 proszek do pieczenia 16 g (4 plaskie lyzeczki)* 250 g margaryny* 5 zolteknadzienie jablkowe* 1 i 1/2 kg jablek* 6-8 lyzek cukru* 3-4 lyzki suszonej zurawiny (niekoniecznie)* 1/2 lyzeczki cynamonuSposob wykonanianadzienie jablkoweJablka obrac pokroic w kostke lub poszatkowac w slupki, wlozyc do garnka ...
skladnikiciasto* 1 i 1/3 szklanki maki* 1 jajko i... ⇖ 401
skladniki* 1 opakowanie podluznych biszkoptow(jak... ⇖ 414
Ryba po grecku - prosty przepisRyba po grecku -... ⇖ 4158
Super przepis na pyszny biszkopt makowy z kremem... ⇖ 1154