Skladniki:- 1/2 puszki fasoli czerwonej- 1/2 puszki fasoli bialej- 200-250 g fasolki szparagowej- 1 cebula- 3 filety z matiasow- 1/2 szklanki jogurtu- 2 lyzki majonezu- 2 zabki czosnku- 1/2 lyzeczki tymianku,oregano- sol,pieprzWykonania:Fasolke szparagowa ugotowac w osolonymwrzatku, osaczyc. Kolorowe fasole rowniez osaczyc. Cebule pokroic w piorka. Matiasyoplukac, pokroic w kostk...
Udka z kurczaka pieczone z warzywami to szybki i... ⇖ 302
Delikatne drobiowe pulpety w sosie pomidorowym to... ⇖ 391
Ryba po grecku - prosty przepisRyba po grecku -... ⇖ 4165
Super przepis na pyszny biszkopt makowy z kremem... ⇖ 1158