Źródło: http://ktougoscimoichgosci.blogspot.com/2015/06/ryba-w-cytrynowej-panierce-z.html
Pyszna rybka - niby zwykle filety usmazone w panierce ale dzieki nucie cytryny i dodatkowi pieczarek i sera nabrala calkiem innego smaku.SKŁADNIKI (na 3-4 porcje)ok 50 dag filetow rybnych (u mnie tilapia)solpieprz cytrynowy RafexPanierka:makajajkobulka tarta (ok 3/4 szkl)1 lyzka drobniutko startej skorki z cytrynyDodatkowo:12-15 pieczarekkilka plastrow sera zoltego1. Filety rybne umyc, osolic i o...
Przepyszne ciasto bez pieczenia - ciasteczkowy... ⇖ 3023
Lubicie serniki? Ja wrecz uwielbiam! I czasem mam... ⇖ 677
Witam po przerwie:) Malo mnie bylo ostatnio ale... ⇖ 552