259778 przepisów z 712 blogów
Makaron z boczkiem i...

Makaron z boczkiem i...

Składniki: Makaron 250 g Szparagi zielone... ⇖ 88

Tortilla przepis

Tortilla przepis

Tortilla przepisDomowa tortilla z mąki pszennej... ⇖ 47

Kruche z rabarbarem w...

Kruche z rabarbarem w...

Bardzo podobne już jest na blogu. Bardzo, bardzo... ⇖ 84

Biszkopt nasączany...

Biszkopt nasączany...

Dzisiaj zapraszam na przepyszny deser rodem z... ⇖ 76

Roladki z jajkiem i...

Roladki z jajkiem i...

Jajka to częsta opcja na śniadanie - jadamy je... ⇖ 64

Panierowane serca z...

Panierowane serca z...

              Od jakiegoś czasu w sieci... ⇖ 72

Bułki grahamki

Bułki grahamki

Domowe bułki grahamki na bazie dwóch mąk:... ⇖ 108

Energetyczny Koktajl na...

Energetyczny Koktajl na...

Czy wiesz, że Twoja codzienna dawka energii nie... ⇖ 105

Słonina BBQ

Słonina BBQ

Składniki: – słonina wieprzowa lub z... ⇖ 112

Ciasto biały michałek

Ciasto biały michałek

 Rewelacyjne i kremowe ciasto z dużą ilością... ⇖ 225

Wyświetlono: 482 razy
Rosyjskie pielmienie

Rosja to surowy kraj. Nic wiec dziwnego, ze do przyrzadzenie pochodzacych stamtad pierogow uzywa sie surowego miesa mielonego. Polacy uwielbiaja pierogi. Nic wiec dziwnego, ze doskonale przyjely sie one na terenie zaboru rosyjskiego, a pozniej calego kraju.Skladniki na ciasto:ok 700 g maki pszennej (dostepne sa specjalne maki na pierogi)1/2 lyzeczki soliok. 500 ml cieplej wodySkladniki na farsz:50...


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM