Rolada nadziewana suszonymi figami, daktylami i morelami. Możemy ją potraktować jako danie obiadowe lub po przestudzeniu jako wędlinę. Nadzienie jest przepyszne, nadaje mięsu odpowiednią wilgoć i wspaniały smak. Polecamy ją na świąteczny lub sylwestrowy stół.Składniki:1,2 kg schabu1 średnia cebula3 garści mieszanki suszonych śliwek, daktyli, fig i morelisól i pieprz do smaku1 łyżka papryki czerwonej1 łyżeczka pieprzu ziołowego1 łyżka tymianku3-4 łyżki masła1 łyżka...
Prosty krem do ciast i tortów o kokosowym smaku,... ⇖ 32
Paszteciki na ostatnia chwilę to jedne z naszych... ⇖ 13115
Rolada serowa to u nas w domu punkt obowiązkowy... ⇖ 6387
Sernik na ciasteczkowym spodzie to super pomysł... ⇖ 2781